Slijkerman Financiële Planning

Lid van:

FFP VOFP DSP

Uw Onafhankelijk Financieel Planner, Mediator & Echtscheidingsbemiddelaar

Scheiden in de regio Bovenkarspel, Hoorn, Opmeer, Medemblik, Enkhuizen, Purmerend, De Rijp, Edam en Volendam?

De Scheidingsplanner: Uw financieel specialist bij een (echt)scheiding

Onzekerheid

Wellicht heeft u het zien aankomen. Wellicht kwam het volkomen onverwacht. Hoe het ook zij: scheiden doet pijn. Uit elkaar gaan gaat vrijwel altijd gepaard met hevige emoties. Veel van deze emoties zijn toe te rekenen aan één belangrijk punt: ONZEKERHEID. Immers, uw toekomstbeeld verandert van het ene op het andere moment. Wat voorheen vanzelfsprekend was, is nu ongewis. U worstelt met tal van vragen. Hoe vertel ik het de kinderen? Wat zijn de financiële gevolgen? Wat spreken we af over alimentatie? Wie blijft er in het huis? Naar wie moet ik toe?

Gespecialiseerd

Vaak wordt er gekozen voor een scheidingsafhandeling via de “klassieke methode” met een advocaat of de meer ‘vriendelijke’ manier met behulp van een mediator. Toch is dit vaak geen logische keuze. Het juridische gedeelte is namelijk het sluitstuk van een (echt)scheiding. Wist u dat bij 80% van de scheidingen de financiële afhandeling het grootste twistpunt is? Is het dan niet vreemd dat er meestal geen financieel deskundige bij een (echt)scheiding betrokken is? De Scheidingsplanner kan van grote betekenis zijn in uw (echt)scheidingsproces. Hij helpt u met concrete financiële en fiscale adviezen. U weet sneller waar u aan toe bent. En juist dat geeft rust.

Wat doet een scheidingsplanner?

De Scheidingsplanner kan het gehele scheidingsproces voor u begeleiden. Hij zorgt een juiste verdeling van het vermogen, de berekening van de alimentatie, geeft advies over nieuwe (koop)huisvesting, berekent het netto-inkomen na een scheiding enzovoort. De Scheidingsplanner werkt in opdracht van u beiden of op verzoek van één van u. Daarnaast beschikt de Scheidingsplanner over een groot netwerk waardoor u altijd bij de juiste advocaat, coach, notaris, relatietherapeut, belastingadviseur of hypotheekadviseur terecht komt.

De Scheidingsplanner: ook als u er alleen voor staat

Een Scheidingsplanner werkt zoals gezegd in opdracht van u beiden, of in opdracht van één van u. Dus ook wanneer uw scheiding niet in harmonie verloopt, staan wij voor u klaar. Wij zijn er voor u, om als financieel deskundige, uw belangen te behartigen. Dit doen wij vaak in samenwerking met Advocatenkantoor Lunshof. Annet Lunshof is een ervaren advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Zo krijgt u het beste uit twee werelden. Klik hier voor een impressie van deze bijzondere samenwerking.

Meer informatie?

Slijkerman Financiële Planning is lid van de Vereniging “De Scheidingsplanner”. De Scheidingsplanner is een landelijk samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten. De Scheidingsplanner heeft een unieke methode ontwikkeld, het Scheidingsplan®, voor het bemiddelen bij en het volledig afhandelen van alle aspecten rondom een (echt)scheiding. Kijk op scheidingsplanner.nl voor meer informatie en vraag ons gratis boekje aan: “Een nieuwe start…” Of maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.